Asociatia Solwodi

Informații despre organizație

Asociația Solwodi a fost înființată în România în anul 2009 iar scopul acesteia este promovarea drepturilor femeilor și copiilor, diminuarea vulnerabilității față de situațiile de abuz precum și protejarea victimelor violenței în familie și a victimelor traficului de persoane prin măsuri de natură psihologică, juridica, socială și spirituală. Asociatia Solwodi sprijina beneficiarii directi prin trei programe: Centrul de zi, Centrul de recuperare si Apartamentele de tranzitie. De asemenea, sprijina beneficiarii indirecti prin campanii de prevenire, seminarii, conferinte, colaborari cu reprezentanti ai institutiilor publice si ai sociatetii civile. In anul 2018, asociatia a avut 187 de noi beneficiari asistati, dintre care 59 de femei si copii au fost integrati intr-unul din programele noastre de lunga durata. In acelasi an, am dezvoltat un proiect de economie sociala, demarat in 2017. Acest proiect, denumit ``HAR`` încurajeaza și susține activitățile de terapie ocupațională realizate cu beneficiarele programelor prin manufacturarea unor obiecte artizanale precum sapunuri naturale, decoratiuni, felicitari, accesori etc. De asemenea, reprezinta o masura de crestere a sustenabilitatii financiare și de promovare a activităților organizației. Asociatia Solwodi isi propune sa creasca capacitatea financiara si organizationala pentru a putea demara noi proiecte care sa vina in sprijinul persoanelor vulnerabile fata de violenta in familie si traficul de persoane. In prezent, dorim sa dezvoltam cat mai mute grupuri de suport in diverse zone ale tarii, sa organizam noi campanii de prevenire si schimburi de bune practici cu specialisti sin domeniu.

Redirecționează simplu și rapid

Informații personale

Adresă de domiciliu

Captcha

Fii un super-erou civic

Dacă tu nu poți redirecționa impozitul,sau vrei să dai o mână de ajutor în plus,poți susține organizația să strângă mai multe formulare,sau poți susține proiectul redirectioneaza.ro printr-o donație.

Give an extra hand

Distribuie pagina

Distribuie această pagină pe rețelele sociale, și încurajează-ți prietenii să completeze formularul online pentru organizația în care crezi, simplu și în siguranță, pe redirectioneaza.ro.

Copiază linkul

Colectează formulare tipărite

Descarcă declarația 230 necompletată, printează mai multe exemplare. Convinge cât mai mulți prieteni să îl completeze, și trimite documentele organizației.

Susține redirectioneaza.ro

Împreună digitalizăm România!Platforma Redirecționează este un proiect dedicat ONG-urilor, dezvoltat de organizația Code4Romania.Află cum poți susține activitatea noastră.