Asociatia D.G.T.

Asociația D.G.T. este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care s-a născut în 2011 din pasiunea câtorva tineri care și-au dorit să acționeze și să facă o schimbare în societatea lor.

Membrii fondatori ai D.G.T. au avut dorința de a reda toate lucrurile pe care le-au învățat și experimentat în anii anteriori de voluntariat.

Misiunea D.G.T. se concentrează pe crearea de rețele naționale și internaționale între tineri, studenți, formatori și profesori de diferite naționalități, culturi și diferite medii. Acesta abordează subiecte precum schimbul intercultural, educația non-formală, sportul, ecologia, schimbările climatice, dezvoltarea durabilă, cetățenia europeană și politica internațională (geopolitică). Toate acestea se adaugă pentru a facilita acumularea de experiență de către tineri, prin activități de voluntariat și metode de educație non-formală, permițându-le să pună în practică tot ceea ce au învățat în școală.

Principalele noastre ținte sunt studenții de liceu și universități, tinerii antreprenori și tinerii defavorizați și liderii de tineret din România. Lucrăm cu voluntari din toate universitățile din București (în special Academia de Economie, cea mai mare universitate de economie din Europa de Sud-Est și Universitatea Lumina) și colaborăm cu alți tineri din toată România, care studiază în alte universități din toată țara. (Cluj-Napoca, Ilfov, Ploiesti, Iasi, Bacau, Suceava, Vatra Dornei, Brasov, Craiova, Focsani, Constanta, Arad, etc). Un alt fapt semnificativ este că avem o cooperare foarte puternică și cu voluntarii și tinerii din Republica Moldova.

Din 2011 organizăm propriile evenimente în România: schimburi de tineri, proiecte de democrație a tinerilor, cursuri de formare, seminarii de contact și conferințe.
Temele proiectelor noastre se referă la probleme sociale (migrație, integrare, combaterea sărăciei, cetățenie activă), aspecte culturale (respectul diversității, conviețuirea pașnică), probleme politice (democrație, libertatea de exprimare), ecologie, sport și arte (pictură). , fotografie, cânt, dans).
Prin urmare, avem destulă experiență într-o mare varietate de subiecte.

Website:
dgtassociation.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular