Asociatia Colegiul Pacientilor

Asociației Colegiul Pacienților este o organizație non-profit, cu reprezentativitate națională, înființată cu scopul de a promova și proteja drepturile pacienților și de a contribui la îmbunătățirea accesului cetățenilor la servicii de sănătate și educație medicală.În ultimii ani organizația noastră s-a implicat activ în diverse proiecte sociale precum: înființarea la nivel național a serviciului de consiliere psihologică gratuita, dotarea cu aparatură medicală și materiale de protecție pentru spitalele publice care ne-au solicitat sprijin, asistență și consultanță gratuită pentru pacienți în caz de malpraxis, acordarea de sprijin financiar pentru pacienții care au nevoie de anumite intervenții medicale sau medicamente.Începând cu anul 2022, Asociația Colegiul Pacienților a demarat un program social prin care ofera lunar, în funcție de resursele disponibile, tratament și îngrijiri medicale la domiciliu gratuit persoanelor fara venituri sau cu venituri mici, cu o stare precara de sanatate.Directioneaza 3,5% din impozitul tau pe venit catre Colegiul Pacientilor si, astfel vei ajuta copii, varstnici si alte categorii de pacienti cu boli cronice sa aiba acces la tratament si ingrijiri medicale.

Website:
www.colegiulpacientilor.org

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular