Asociația Cartierul Creativ

Asociaţia CARTIERUL CREATIV are drept scop desfăsurarea, organizarea unor activităţi şi implementarea unor proiecte în domeniul comunicării şi cel cultural, cu toate ariile tematice cuprinse de cele două domenii, pentru promovarea culturii, creativităţii, a industriilor creative si dezvoltării urbane durabile.Asociația a fost înființată ca o necesitate firească de a avea un cadru organizat sub care să se deruleze un proiect amplu de branding cultural, Cartierul Creativ al Bucureștiului.Cartierul Creativ găzduiește și coagulează evenimente și proiecte culturale, fiind un spațiu cu activitate permanentă, care atrage noi audiențe și care pune în valoare într-un mod concret potențialul și esența zonei și a comunității creative din București, cu precădere din sectorul 1, folosind spații culturale sau spații alternative, în prezent nefolosite.

Website:
cartierulcreativ.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular